FC Peltirumpu, Craft ja Stadium ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Craftista tulee seuran virallinen varustemerkki ja Stadiumista virallinen varustetoimittaja.

FC Peltirummun tyttöjoukkueet käyttävät jatkossa Craftin seuratuotteita  tutuissa vihreän ja mustan väreissä.

Sopimuksen myötä Stadium tuo seurapalvelun  Kouvolaan FC Peltirummun jäsenille ja kannattajille. Stadium avaa seuralle myös verkkokaupan, josta kuullaan lisää jo aivan lähiaikoina.

Nyt solmittu sopimus kestää  vuoden 2024 loppu vuoteen asti.

Jalkapallolla on keskeinen rooli Stadiumin liiketoiminnassa, ja yritys on ollut aktiivisesti tukemassa seuratoimintaa – etenkin juniori- ja ruohonjuuritasolla – erityisesti omalla Team Sales -konseptillaan. Team Sales -konsepti kattaa sekä tyttöjen että poikien jalkapallotoiminnan ympäri Suomen.

Stadium on pohjoismaiden suurin urheilukauppaketju, jolla on yhteensä noin 120 myymälää Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Konserniin kuuluu myös erikoiskonseptit Team Sales, Stadium Ski ja Stadium Outlet sekä tytäryhtiö Stadium Sports Camp (svb). Stadium konsernilla on yhteensä noin 5 293 työntekijää ja myynti tilikaudella 2018/2019 oli noin 6,3 miljardia kruunua arvonlisäveroineen. Yrityksen omistaa veljekset Ulf ja Bo Eklöf perheineen.

Stadiumin missio on aktivoida maailmaa ja mahdollistaa urheilullisten sekä liikunnallisten elämysten kokeminen ihmisen taustaan, olosuhteisiin tai osaamistasoon katsomatta. Stadium haluaa tukea yhteisöllisyyttä, tarjota yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä auttaa nauttimaan terveistä elämäntavoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *