Pelaamme kaudella 2021-22 sekä T18 SM sarjaa että T18 Ykköstä. Teemme yhteistyötä laajasti kaakkois-suomalaisessa futiskentässä ja yhteisjoukkueseurojamme ovat B SM sarjassa FC KTP Kotkasta ja KJP Kouvolasta. Lisäksi  T18 Ykkösessä teemme yhteistyötä PEPO Lappeenrannan kanssa. 

Kohtaamme kymmenen joukkueen SM sarjassa Suomen huippuseuroja, jotka eivät suuremmin esittelyjä kaipaa. SM sarja pelataan kaksinkertaisena, joten pelejä nuorelle joukkueellemme kertyy 18. 

Ykkönen pelataan kevätkierroksella kolmessa 12 joukkueen lohkossa. Joukkueemme pelaa kovatasoisessa A-lohkossa. Lohkoista syksyn Ykköseen jatkaa 10 parasta joukkuetta, joten haaste on myös Ykkösen joukkueellamme kivikova.

Ykkösen ensimmäinen kotiottelu pelataan Sarkolan tekonurmella perjantaina 22.4. klo 19:45. SM -sarjan avaus pelataan Helsingissä Bolt -areenalla sunnuntaina 24.4. klo 13:00 ja ensimmäinen kotiottelu Saviniemessä KSOY Stadionilla perjantaina 29.4. klo 17:30. Otteluohjelmat löytyvät Suomen Palloliiton sivuilta: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/categories

Kouvolan tekonurmilla nähdään kesällä tasokasta tyttöfutista! Tervetuloa katsomoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *