Kouvolan Peltirumpu ry tarjoaa kahdelle nuorelle kesätyötä Opetus- ja kulttuuriministeriön kesätyösetelihankkeen avulla. Työtehtävinä on jalkapalloharjoitusten apuohjaajana toimiminen sekä muita monipuolisia käytännön tehtäviä. Kokonaisyöaika on n. 50 – 60 h joka voi jakautua joustavasti koko kesän ajalle. Etsimämme nuoret ovat reippaita ja ryhmätyötaitoisia 15 vuotta täyttäneitä. Jos täytät nämä kriteerit ja työskentely hyvässä seurassa kiinnostaa sinua, niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen pj@fcpeltirumpu.fi 31.5.2022 mennessä.
 
Kerro hakemuksessasi perustietojesi lisäksi ainakin seuraavat asiat:
– miksi kiinnostuit tästä työstä
– milloin voit työskennellä
– mitkä luonteenpiirteesi tukevat tätä työtä 
 
  Lisätietoja kesätyöstä saat Anssi Koivulalta puh. 0405176051 tai anssi.koivula@fcpeltirumpu.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *