F-Tytöt

Hei,

Me edustamme FC Peltirummun nuorinta ikäryhmää, pelaajamme ovat syntyneet vuosina 2013-2015. Olemme saaneet kaudelle 2022 vahvistuksia valmennukseen, joten mukaan toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi nyt myös vuonna 2016 syntyneitä. 

Joukkueemme on eloisa ja innokas, treeneissä pidetään hauskaa erilaisten leikkien ja pelien myötä, palloa unohtamatta. Tavoitteena on luoda yhdessä liikkumisen iloa mukavan harrastuksen parissa. Harjoituksissa sytytetään intoa jalkapallon pelaamiseen ja aktiiviseen liikkumiseen, harjoittelemme rohkeutta haastaa pallollista vastustajaa sekä opettelemme joukkueena olemista sosiaalisia taitoja tukien.

Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa, pelaamme harjoituspelejä lähialueen muiden joukkueiden kanssa sekä osallistumme alueen korttelisarjan peleihin ja turnauksiin. 

Uudet pelaajat ovat erittäin tervetulleita! Joukkueeseen saa tulla tutustumaan matalalla kynnyksellä, muutama harjoituskerta on mahdollista tutustua lajiin ja joukkuetoimintaan täysin maksutta.

Vuoden 2022 kausimaksu on 30€/kk. Pelaajille hankitaan myös Suomen Palloliiton korttelipassi (5€) sekä pelaajalla tulee olla voimassa oleva vakuutus (tämän voi hankkia myös korttelipassin yhteydessä 4€). Kaikki pelaajat ja toimihenkilöt ovat seuramme jäseniä, jäsenmaksu on 30€/vuodessa.

Yhteydenotot pyydämme joukkueen toimihenkilöihin.

Ps. Instagramista löydät tunnelmia treeneistämme rumput13_15

Räikkönen Ronja

Mäkelä Helmi

Koivistoinen Lila

Lassila Vilma

Lindqvist Iida

Suomalainen Valma

Mattinen Pinja